UNIVERSITATEA VASILE ALECSANDRI DIN BACAU
Bacău, Calea Mărășești 157, România, Cod poștal: 600115,

www.ub.ro
Persoana de contact: Prof. univ.dr. ing. Liliana Topliceanu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
POLITECNICO DI TORINO
Torino, Corso Duca Degli Abruzzi 24, Cod poștal: 10129, Italia


www.polito.it
Persoana de contact: Conf.univ.dr. Silvia Barbero,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
                           Cercetator I, Amina Perono, PhD Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
DIETHNES PANEPISTIMIO ELLADOS
(Universitatea Internațională Elenă)

Thermi/Salonic, 14 Salonic - Moudania, Cod poștal: 57001, Grecia


www.ihu.gr/
Persoana de contact: Prof. univ.dr. Vassiliki Kazana, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. & Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
UNIVERSITATEA ALICANTE
Alicante, Campusul San Vicente Raspeig, Cod poștal: 03690, Spania


www.ua.es
Persoana de contact: Prof.univ.dr. Martín Sevilla Jiménez, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
                                   Conf.univ.dr. Oana Mădălina Driha, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
ROMAGRIA SRL
Bacau, 11, Ionita Sandu Sturza, Cod poștal: 600269, România


Persoana de contact: economist Monica Tătaru, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
AGRINDUSTRIA TECCO S.R.L.
Cuneo, Via Valle Po 350, Cod poștal: 12100, Italia


www.agrind.it
Persoana de contact: Giuseppe Tecco, proprietar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
ALFA WOOD GROUP S.A
Zona industrială Larisa, Cod poștal: 41500, Grecia


www.alfawood.gr
Persoana de contact: Director de achiziții Dimitrios Lazos Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

COMUNIDAD DE REGANTES DE PLIEGO

Pliego, C/. Los Pasos, 2, Cod poștal: 30176, Spania

http://www.crpliego.es
Persoana de contact: Martín Jiménez Fernández, președinte Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.